Samsung Galaxy S22 Smart clear view cover

Szín

Samsung Galaxy S22 Smart Clear View tok 

Tulajdonságok:
Hogyan segíthet a telefontokod megmenteni a világot?
Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy kivegyük a részünket a világ hulladékának csökkentéséből. Ez a Galaxy S22 tok új életet ad az újrahasznosított anyagoknak, köztük a fogyasztás utáni újrahasznosított műanyagnak.

Friss, új kijelző.
Az újonnan frissített, áttekinthető ablak még könnyebbé teszi az értesítések ellenőrzését, a hívások fogadását és a zene vezérlését közvetlenül a tokról.

Intuitív hozzáférés az ujjbegyeiddel.
Használd a telefont úgy, hogy a tok be van csukva! Könnyedén ellenőrizheted értesítéseidet, fogadhatod vagy elutasíthatod a hívásokat és néhány gyors koppintással vezérelheted a zenét a fedlapi kivágásnak köszönhetően.

Védelem a baktériumok ellen.
Fontos, hogy védve érezd magad, hogy folytatni tudd a napodat. A Smart Clear View tokba ágyazott antimikrobiális bevonat segít megvédeni a baktériumok és a mikrobiális szennyeződések ellen. **A Galaxy S22 Smart Clear View tok külső része megfelel a FITI Testing & Research Institute által meghatározott antimikrobiális aktivitási követelményeknek. *A termék antimikrobiális funkciójának betöltése érdekében ezt a terméket cinkpirition biocid anyaggal kezelték. *Az antimikrobiális tulajdonság nem védi meg teljesen a felhasználókat a baktériumok ellen, és nem nyújt védelmet a vírusok ellen. *Az antimikrobiális bevonat csak a telefontok külső oldalán található.

  • Kompatibilis modellek: Galaxy S22
  • Méret (széxmaxmé): 75.5 x 149.7 x 13.4 mm
  • Tömeg: 63 g

Más színekben

Ajánlott termékek